Vår personal

På LåsTeam arbetar vi varje dag för att våra kunder ska känna trygghet i att de valt den bästa helhetsleverantören inom säkerhet. Och de som bär vår vision i ryggmärgen och ser till att den genomsyrar allt vi gör – är givetvis vår fantastiska personal. Här ger vi dig chansen att få lära känna några av dem lite bättre.

Desirée Davidsson

Hej Desirée! Hur länge har du arbetat på LåsTeam?
Jag har varit här i över 13 år; Började som praktikant, blev kvar och trivs så himla bra. Min tjänst innefattar allt från att tillverka nycklar och göra lagerbeställningar, till att underhålla butiken och bemöta dess kunder.
Desirée Davidsson, Butiksansvarig LåsTeam Borås

Läs mer

Camilla Mazetti

Vad får dig att trivas så bra? 
LåsTeam vill alltid framåt; Medarbetare utvecklas genom utbildningar och företaget satsar hela tiden på såväl arbetsmiljö som teamkänsla.
Camilla Mazetti, Miljö & Kvalitetssamordnare 

Läs mer

Johan Alexandersson

Hej Johan! Vad är det bästa med din tjänst?
Jag har arbetat som säkerhetstekniker eller installationstekniker på LåsTeam sedan 2014, och det bästa är att arbetet är så varierande. Johan Alexandersson, Säkerhetstekniker LåsTeam Borås 

Läs mer

Klas Ingemarsson

Hej Klas, VD på LåsTeam! Vad är det bästa med er som företag?
Det är vi-känslan. En stor utmaning i och med att vi växer hela tiden, men en viktig sådan i strävan efter att alla ska känna delaktighet.
Klas Ingemarsson, VD LåsTeam 

Läs mer

Tomas Jansson

Vad har du gjort tidigare?
Jag har arbetat på LåsTeam sedan 2014, innan dess arbetade jag i många år som arbetsledare för ett annat bolag.
Tomas Jansson, Säkerhetsrådgivare LåsTeam Borås

Läs mer