Vår Personal

Vi levererar säkerhet och installationer i toppklass.

På LåsTeam arbetar vi varje dag för att våra kunder ska känna trygghet i att de valt den bästa helhetsleverantören inom säkerhet. De som förverkligar vår vision och ser till att den genomsyrar allt vi gör är givetvis vår fantastiska personal. Här ger vi dig chansen att få lära känna några av dem lite bättre.

”Jag har varit här i över 13 år; Började som praktikant, blev kvar och trivs så himla bra. Min tjänst innefattar allt från att tillverka nycklar och göra lagerbeställningar, till att underhålla butiken och bemöta dess kunder.”.

Desirée Davidsson,
Butiksansvarig LåsTeam Borås

“LåsTeam vill alltid framåt; Medarbetare utvecklas genom utbildningar och företaget satsar hela tiden på såväl arbetsmiljö som teamkänsla.”

Camilla Mazetti,
Miljö & Kvalitetssamordnare

”Jag har arbetat som säkerhetstekniker eller installationstekniker på LåsTeam sedan 2014, och det bästa är att arbetet är så varierande.”

Johan Alexandersson,
Säkerhetstekniker LåsTeam Borås

“Det bästa med LåsTeam är vi-känslan. En stor utmaning i och med att vi växer hela tiden, men en viktig sådan i strävan efter att alla ska känna delaktighet.”

Klas Ingemarsson,
VD LåsTeam

”Jag har arbetat på LåsTeam sedan 2014, innan dess arbetade jag i många år som arbetsledare för ett annat bolag.”

Tomas Jansson,
Säkerhetsrådgivare LåsTeam Borås

Vill du veta mer om hur det är att jobba på LåsTeam? Kontakta oss!

Jobba hos oss

Är du vår nya medarbetare?

Vill du jobba på ett familjärt bolag som satsar på att bli ledande i branschen? Som medarbetare hos oss på LåsTeam så är du en viktigt del av vårt team.