Certifikat

Därför tjänar du på att vi är certifierade

Vi på låsteam är certifierade inom brandlarm, inbrottslarm, cctv (kameraövervakning), låsanläggning, värdeförvaring samt iso 9001 och iso 14001.

Men vad spelar det egentligen för roll för dig om vi är certifierade?

Idag finns det endast ett fåtal säkerhetsföretag i Sverige som erbjuder en komplett uppsättning av certifieringar för inbrottslarm, låsanläggningar, cctv, brandlarm, värdeförvaringsenheter, kvalitetssystem och miljöledningssystem. Låsteam är ett av dessa och dessutom certifierade på säkerhetssystemen Assa arx och RCO mega

Vår certifiering är din trygghet.

Våra säkerhetscertifikat betyder att vårt företag, personal och våra produkter regelbundet utsätts för oberoende kontroll. Certifieringen är därför ett bevis på hög kvalitet men framförallt är den en trygghet för dig som kund – att du får precis det som utlovats.

Vad säger ditt försäkringsbrev?

I ditt företags försäkringsbrev framgår det vilken skyddsklass & larmklass och eventuella andra säkerhetskrav som krävs för att vara fullt försäkrad. Låsteams certifieringar gör att du kan vara trygg med att få produkter och service som är helt godkända av försäkringsbolagen och andra kravställare. Tycker du att försäkringsbrevet är svårt att tyda? Lämna det till oss så förklarar vi det och ger dig en säkerhetslösning som på alla sätt motsvarar försäkringsbolagets krav.

Så gör vi för att säkerställa våra certifieringar

På låsteam gör vi allt för att säkerställa att certifieringskraven uppfylls. En viktig del I det är att kontinuerligt utbilda våra ingenjörer inom olika områden. För att en ingenjör ska anses behörig behöver denne testas och godkännas enligt gällande regelverk, och det behöver uppfyllas för att vi som företag ska kunna vara certifierade.

Har du fler frågor om vårt utbud eller våra certifieringar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi skapar bästa möjliga säkerhet och trygghet för dig eller ditt företag.

kontakta Låsteam

Prata säkerhet med oss!

Har du frågor om våra certifikat eller vill veta mer om hur vi arbetar med kompetensutveckling?