Stockholm - Svagströmstekniker

Med kraftigt ökad orderingång söker vi efter fler fantastiska medarbetare.

Vi söker personer som vill göra skillnad och vara med och bygga upp en riktigt stark organisation i Stockholm.  LåsTeam vill vara den marknadsledande aktören inom våra expertområden. Har Du ett väl utbrett kontaktnät, vill ni jobba i en organisation som brinner för kvalitet och nöjda kunder genom goda affärer så ta chansen att bli en i Teamet!

OM FÖRETAGET

LåsTeam är ett serviceföretag som sätter sin personal och kunden i främsta ledet.

LåsTeam strävar efter att vara det ledande företaget inom alla säkerhetslösningar. Genom högsta kompetens och mest avancerad och lättanvänd teknik levererar vi kvalitet i alla led inom ex. lås, brandlarm, CCTV, passagesystem, inbrottslarm samt värdeförvaringsenheter. LåsTeam skall vara det självklara valet för kunden och skall betraktas som ett innovations- och serviceinriktat företag som tar fram lösningar med ett högt kundvärde med utgångspunkt från högkvalitativa trygghetssystem.  På LåsTeam är det korta beslutsvägar och vi strävar efter att utveckla och behålla kvalificerad personal genom att satsa mycket på kompetensutveckling. 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med service & installation av säkerhetssystem så som passagesystem, inbrottslarm, cctv mm.Tjänsten förutsätter ett antal års erfarenhet, gärna Behörig ingenjör.

Har du djupa kunskaper gällande passersystem från Assa ARX, RCO och Galaxy inbrottslarm samt CCTV är det ett stort mervärde.

I arbetsuppgiften innefattas det att leda installationer vilket du måste kunna ansvara över från projektering till överlämning. På LåsTeam är det högt till tak och korta kommunikationsvägar – humor är ett viktigt inslag som värdesätts i organisationen!

DIN PROFIL

Ni har tidigare god erfarenhet av branschen och är en person med stark drivkraft samt med en målmedvetenhet att prestera det bästa resultatet. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en förmåga att skapa goda relationer. Du är strukturerad och van att även arbeta självständigt. 

Ni har gått tekniskt gymnasium inom el eller liknande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Körkort ser vi som en självklarhet. Eftersom vi är ett säkerhetsföretag kommer vi att utföra en bakgrundskontroll.

Ansökan, personligt brev och CV skickar du till David Grünewald LåsTeam Sverige AB, Fjärde Bassängvägen 19, 115 41 STOCKHOLMMail: david.grunewald@lasteam.se

Frågor om tjänsten besvaras gladeligen av David, 08-588 393 31

Urval kommer ske löpande. Mycket välkommen med er ansökan.