Är du på jakt efter en ny utmaning inom säkerhetsbranschen?

Vi söker en säkerhetsrådgivare 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med försäljning och teknisk rådgivning av LåsTeams produkter framförallt i västra Sverige. Detta innebär konkret att bearbeta befintliga och nya kunder i privat och offentlig sektor.

För rätt person erbjuds möjlighet att vidareutveckla en intressant kundplattform. På LåsTeam är det högt till tak och korta kommunikationsvägar – humor är ett viktigt inslag som värdesätts i organisationen!

Din profil

Vi söker en prestigelös person med stark drivkraft samt med en målmedvetenhet att prestera det bästa resultatet. Du bör ha en god förmåga att med självförtroende och engagemang kunna påverka och övertyga. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en förmåga att skapa goda relationer. Du är strukturerad och även van att arbeta självständigt. 

Du bör ha minst 10 års arbetslivserfarenhet och ska ha jobbat som säljare B2B i minst 3 år och/eller jobbat som tekniker/projektledare och vill ta nästa steg.  minst 2 år inom något av följande områden, Kamerabevakning, inbrottslarm, brandlarm, passagesystem, lås eller elektronik.

Du har gått tekniskt gymnasium inom el eller liknande och gärna kompletterat med marknadsföringsutbildning. Goda kunskaper i Officepaketet är en förutsättning. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Körkort ser vi som en självklarhet. 

Vi är ett säkerhetsföretag kommer vi att utföra en bakgrundskontroll på den som blir aktuell för tjänsten.

Har Du frågor ang tjänsten, hör av Dig till vår försäljningschef Björn på telefon 033-400 43 58 eller mail bjorn.djupback@lasteam.se.

Ansökan, personligt brev och CV skickar Du till vår regionchef Tomas Jansson  per mail tomas.jansson@lasteam.se

Urval kommer ske löpande.

LåsTeam skall vara det självklara valet för kunden och vårt mål är att vi skall betraktas som ett innovations- och serviceinriktat företag som tar fram lösningar med ett högt kundvärde. Fantastiska medarbetare med engagemang, kreativitet och ansvar ligger till grund för LåsTeams fortsatta expansion och vi arbetar hårt med kompetensutveckling för att vår personal skall trivas och känna att de utvecklas.

Mycket välkomna med er ansökan, Tillsammans tryggar vi Sverige!