Referenser

Nedan ser du ett urval av de referenser som vi har jobbat med. 

Treasury System, Bra teknik till rätt pris gav supernöjd kund

Vi är supernöjda och allt fungerar perfekt!

Erik Åkerlund, marknadschef på Treasury Systems, är nöjd med att man lät LåsTeam installera larm- och passersystem när företaget nyligen flyttade till större och ljusare lokaler.

Läs mer

Speed Group står stadigt och framgångsrikt – med Låsteam blir det säkert och flexibelt

När ett företag bygger på ständiga förändringar är det viktigt att säkerhetssystemet kan anpassas och utvecklas. Och extra intressant blir det när man även introducerar ny, spännande teknik.

 

LÄS MER

STEMA AB. INOFFICIELLT VÄRLDSREKORD INOM LÅSBYTE OCH CCTV-INSTALLATION.

När någonting händer så blir det extra viktigt att det finns resurser och kompetens för att lösa allt på rätt sätt - och extremt snabbt. Grundarna av Stema, Stefan Johansson och Mats Ohlsson, kläckte 1983 en idé till ett spännande och roligt familjespel som dock inte resten av världen riktigt förstod att uppskatta.

Läs mer

CEJN, RÄTT TEKNIK PÅ RÄTT SÄTT LÖSER ALLA PROBLEM.

Idag blir helhetslösningar allt viktigare, med dem blir det som förut var komplicerat betydligt enklare. CEJN är ett globalt företag med hjärtat i Skövde. Här jobbar närmare 280 anställda (sedan finns ungefär lika många i Lönsboda och Shanghai samt i säljkontoren i 17 länder) med att utveckla, tillverka och marknadsföra snabbkopplingar och tillbehör för främst hydraulik och tryckluft.

Läs mer

ACG-gruppen. Att tänka stort och rätt.

Genom att kombinera modern teknik med kompetens och erfarenhet får man ett framtidssäkert system som är lätt att använda.

Läs mer

Borås Bil. Precis rätt nu - och med flexibilitet för framtiden.

Med modern teknik och bra projektering kan man skapa säkra och utbyggbara lösningar på ett ekonomiskt riktigt sätt.

Läs mer

Centiro. Funktionellt, samarbetsinriktat, estetiskt och framgångsrikt

 

Ett perfekt kontor speglar såväl verksamhetens karaktär som företagets visioner. Och i ett sådant kontor ställs också högre krav på säkerthetssystem.

Läs mer