Om LåsTeam

Vi är ett företag som varje dag arbetar för att våra kunder ska känna trygghet i att de valt den bästa helhetsleverantören inom säkerhet. Vi gör detta genom att ständigt fråga oss själva och våra kunder vad vi kan göra bättre. Det gäller allt från att hitta den bästa lösningen för varje enskild kund till att förbättra interna rutiner så att vi skapar kvalitet i alla delar vårt sätt att arbeta. Vi känner stolthet och glädje över att vi genom hårt arbete lyckats skapa framgång och trygghet, för både oss själva och för våra kunder. Vi startade år 2000 och har med våra fantastiska kunders hjälp och tillit vuxit till ett fullskaligt säkerhetsföretag som idag finns på flera orter i Sverige. Trots att vi växer så har vi alltid försökt behålla det personliga engagemanget som gör att våra kunder känner att vi ger dem det där lilla extra.

Vår vision: 
”Vi ska vara den ledande säkerhetsleverantören”

Genom hårt arbete, fokus på kundbehov och strävan efter att alltid förbättra vårt arbetssätt så ska vi bli den ledande säkerhetsleverantören. Detta är vår ledstjärna och den hjälper oss att alltid göra vårt bästa för alla kunder i alla projekt. 

Här hittar ni länken till vår QuickSupport. Ladda ner programmet så kan vi ansluta till er dator och ge er hjälp direkt.

Engagemang

Vi går alltid den extra milen. Bra resultat kommer inte av sig självt, utan genom stark drivkraft, uthållighet och engagemang. Engagemang betyder att vi ifrågasätter allt vi gör för att göra det ännu lite bättre nästa gång.

 

Läs mer

Kreativitet

För oss handlar kreativitet om nytänkande, om att ta initiativ och att utveckla vårt arbete och vårt arbetssätt. Vi är öppna för nya idéer och tillvägagångssätt och strävar efter att skapa en kreativ miljö där nyfikenhet, nytänkande och nytta kan frodas. 

 

Läs mer

Ansvar

Vi har fått ett stort förtroende från våra kunder och strävar efter att förvalta och utveckla det förtroendet på bästa sätt.

Läs mer