LåsTeam öppnar nytt säkerhetscenter i Jönköping

LåsTeam går bra och expanderar med ett nytt kontor i Jönköping. Närheten till verksamheterna i Borås och Skövde gör att säkerhetsföretaget nu kan skapa en unikt stark regiontäckning. – Jönköping blir en geografiskt viktig etablering för att öka servicen i närområdet, säger Björn Djupbäck, Marknads- och försäljningschef på LåsTeam AB. 

LåsTeam är ett ledande västsvenskt säkerhetsföretag vars affärsidé är hög kompetens och avancerad men lättanvänd teknik inom larm, lås och kameraövervakning. Efter att ha byggt upp verksamheter i Borås, Skövde och Stockholm – står nu Jönköping på tur.  

Stark regional täckning och ny regionchef

Jönköpings läge är gynnsamt eftersom det nya kontoret initialt kommer att stöttas med personal, expertis och material av såväl Borås som Skövde. – Jönköping blir en geografiskt viktig etablering för att öka servicen ännu mer lokalt och regionalt. Närheten till både Borås och Skövde gör att vi kan ta oss an omfattande uppdrag, säger Björn Djupbäck, Marknads- och försäljningschef på LåsTeam AB.

Fokus på säkerhet och trygghet 

Kontoret i Jönköping ska på sikt bli en säkerhetsbutik nyckeltillverkning, säkerhetssystem och andra trygghetsskapande produkter och tjänster inom lås, brand och kameraövervakning. Mannen som ska lotsa dem dit är rutinerade Thorleif ”Tolle” Thorsén som nyligen utsetts till regionchef. – LåsTeam är en spännande aktör på stark uppgång och jag ser mycket fram emot den här utmaningen. Vår expertis och vårt breda utbud ger oss alla förutsättningar att bli en given aktör i Jönköping, säger Thorsén. 

Unikt säkerhetscertifierade

LåsTeam är idag ett av endast tre företag i landet samt en av få i Västra Götaland om att erbjuda ett helt certifierat sortiment för inbrottslarm, lås, CCTV, brandlarm, kvalitetssystem och miljöledningssystem. 

För mer information kontakta:
Thorleif "Tolle" Thorsen
Regionchef Jönköping
036-550 42 01
thorleif.thorsen@lasteam.se

 

 

Äldre nyheter