Klas Ingemarsson, VD LåsTeam

Hej Klas, VD på LåsTeam! Vad är det bästa med er som företag? 

Det är vi-känslan. En stor utmaning i och med att vi växer hela tiden, men en viktig sådan i strävan efter att alla ska känna delaktighet. Dessutom är vi lösningsorienterade och riktar vårt fokus mot det viktigaste vi har: våra kunder.  

Du var med och grundade LåsTeam år 2000. Vad hade du gjort tidigare? 

Efter avslutad militärtjänstgöring började jag som teknikerlärling och var därför relativt grön när jag och fem kollegor gick samman och startade LåsTeam. Jag har lärt mig otroligt mycket genom åren och 2013 gick jag in i rollen som VD. Min roll är variationsrik och det händer alltid något nytt. Den är kort sagt rolig och utmanande!

Ni får en ny kollega inom kort. Vad kan hen vänta sig? 

Väldigt goa kollegor. Som ställer upp, är engagerade och har grym kompetens. Och som är måna om att ha kul på jobbet. Dessutom väntar en arbetsplats med högt i tak, där vi ständigt är nyfikna på branschnyheter men värnar om det vi har i form av personal och slutkund.