Stockholm: Tekniker

Med kraftigt ökad orderingång söker vi efter fler fantastiska medarbetare.

Vill du arbeta på en nominerad arbetsplats som strävar efter att bli den ledande säkerhetsaktören och som sätter sina medarbetare och kunder i främsta ledet? Vill du arbeta med kollegor som besitter hög teknisk kompetens med produkter som ligger i framkant? Vill du jobba i en organisation som brinner för kvalitet och nöjda kunder genom goda affärer så ta chansen att söka tjänsten som

I rollen som säkerhetstekniker kommer du bland annat:

•        Att arbeta med service & installation av säkerhetssystem så som passagesystem, inbrottslarm, cctv m.m.

•        Ansvara över processen från projektering till överlämning.

•        Att arbeta med varierande uppdrag, främst mot fastigheter och företag i Storstockholm (du börjar och startar dagen hemifrån).

För att passa i rollen:

•        Har gått en teleteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande

•        Ett par års erfarenhet från liknande jobb

•        Är flytande i tal och skrift i svenska samt har B-körkort.

Som säkerhetstekniker på LåsTeam erbjuds du: Ett intressant och variationsrikt arbete i ett företag som växer. LåsTeam satsar på kompetensutveckling vilket gör att den tekniska nivån är god hos medarbetarna vilket i sin tur leder till trivsel och hög kundnöjdhet. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner, bil och frihet.  

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar dina kontaktuppgifter till niklas.jingbro@lasteam.se så kommer vi  kontakta er.

Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information om företaget:

LåsTeam omsätter drygt 100 MSEK med 55 anställda och finns i Borås, Skövde, Göteborg & Stockholm. Med värdeordenengagemang, kreativitet & ansvar gör man skillnad, på riktigt. LåsTeam strävar efter att vara det ledande företaget inom alla säkerhetslösningar såsom lås, brandlarm, CCTV, passagesystem, inbrottslarm samt värdeförvaringsenheter genom högsta kompetens och mest avancerad och lättanvänd teknik.

LåsTeam skall vara det självklara valet för kunden och skall betraktas som ett innovations- och serviceinriktat företag som tar fram lösningar med ett högt kundvärde och med utgångspunkt från högkvalitativa trygghetssystem.