Stockholm: Tekniker

Med kraftigt ökad orderingång söker vi efter fler fantastiska medarbetare.

Drygt ett år med kraftig vind i seglen behöver vi förstärka med ytterligare med flera erfarna tekniker.  

Vi söker personer som vill göra skillnad och vara med och bygga upp en riktigt stark organisation i Stockholm. Vi har redan sju medarbetare på plats i huvudstaden men ser behovet av att förstärka ytterligare med fler fantastiska medarbetare.  LåsTeam vill vara den marknadsledande aktören inom våra expertområden. Har Du ett väl utbrett kontaktnät, vill ni jobba i en organisation som brinner för kvalitet och nöjda kunder genom goda affärer så ta chansen att bli en i Teamet!

OM FÖRETAGET


LåsTeam är ett serviceföretag som sätter sin personal och kunden i främsta ledet. Vi omsätter närmare 70 MSEK med 50 anställda med huvudkontor i Borås och med filialer i Stockholm och i Skövde.

LåsTeam strävar efter att vara det ledande företaget inom alla säkerhetslösningar. Genom högsta kompetens och mest avancerad och lättanvänd teknik levererar vi kvalitet i alla led inom ex. lås, brandlarm, CCTV, passagesystem, inbrottslarm samt värdeförvaringsenheter. LåsTeam skall vara det självklara valet för kunden och skall betraktas som ett innovations- och serviceinriktat företag som tar fram lösningar med ett högt kundvärde med utgångspunkt från högkvalitativa trygghetssystem. Nya och konkurrenskraftiga produkter/system och kraftfull marknadsföring ligger till grund för LåsTeams fortsatta expansion.  LåsTeam strävar efter att utveckla och behålla kvalificerad personal genom att satsa mycket på kompetensutveckling. 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med installation av LåsTeams produkter; framförallt lås, utrymning, dörrstyrning. Tjänsten förutsätter ett antal års erfarenhet, gärna gesäll eller mästarbrev. För rätt person finns möjlighet att bli ansvarig för låsinstallationsavdelningen och få personalansvar. Har du även erfarenhet av värdeförvaring och elektronik så är det mycket meriterande.

DIN PROFIL

Ni har tidigare god erfarenhet av branschen och är en person med stark drivkraft samt med en målmedvetenhet att prestera det bästa resultatet. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en förmåga att skapa goda relationer. Du är strukturerad och van att även arbeta självständigt. 

Ni har gått tekniskt gymnasium inom el eller liknande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Körkort ser vi som en självklarhet. Eftersom vi är ett säkerhetsföretag kommer vi att utföra en bakgrundskontroll.

Ansökan, personligt brev och CV skickar du till David Grünewald LåsTeam Sverige AB, 
Fjärde Bassängvägen 19, 115 41 STOCKHOLM
Mail: david.grunewald@lasteam.se

Urval kommer ske löpande. 
Mycket välkommen med er ansökan.