Skövde: Tekniker

Är du på jakt efter en ny utmaning inom säkerhetsbranschen?

Med kraftigt ökad orderingång i område Skaraborg söker vi efter fler fantastiska medarbetare.

OM FÖRETAGET

LåsTeam är ett serviceföretag som sätter sin personal och kunden i främsta ledet. Vi omsätter drygt 90 MSEK med 55 anställda och finns i Borås, Skövde & Stockholm . Vårt varumärkeslöfte: Kompetens & engagemang som gör skillnad, det är vad vi lovar dig och alla som är en del av LåsTeam. 

Vi har nyligen blivit nominerade och finalist till årets företag samt finalist till årets butik i Borås. Vill ni också jobba i ett företag som gör skillnad på riktigt? Passa nu på för vi söker tekniker till Skaraborgskontoret.

LåsTeam strävar efter att vara det ledande företaget inom alla säkerhetslösningar såsom lås, brandlarm, CCTV, passagesystem, inbrottslarm samt värdeförvaringsenheter genom högsta kompetens och mest avancerad och lättanvänd teknik.

LåsTeam skall vara det självklara valet för kunden och skall betraktas som ett innovations- och serviceinriktat företag som tar fram lösningar med ett högt kundvärde och med utgångspunkt från högkvalitativa trygghetssystem. Fler fantastiska medarbetare med engagemang, kreativitet och ansvar ligger till grund för LåsTeams fortsatta expansion. LåsTeam strävar efter att utveckla och behålla kvalificerad personal genom att satsa mycket på kompetensutveckling.

 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med service & installation av säkerhetssystem så som passagesystem, lås, utrymning, dörrstyrning, inbrottslarm, cctv mm.

Tjänsten förutsätter ett antal års erfarenhet, gärna gesäll/mästarbrev och/eller Behörig ingenjör.

Har du djupa kunskaper gällande passersystem från Assa ARX, RCO och Galaxy inbrottslarm samt CCTV är det ett stort mervärde.

I arbetsuppgiften innefattas det att leda installationer vilket du måste kunna ansvara över från projektering till överlämning. På LåsTeam är det högt till tak och korta kommunikationsvägar – humor är ett viktigt inslag som värdesätts i organisationen!

Arbeten på annan ort med övernattning kan komma förekomma.

DIN PROFIL

Du har tidigare god erfarenhet av branschen och är en person med yrkesstolthet, stark drivkraft samt med en målmedvetenhet att prestera det bästa resultatet. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en förmåga att skapa goda relationer. Du är strukturerad och också van att arbeta självständigt. Du har gått tekniskt gymnasium inom el eller liknande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Körkort ser vi som en självklarhet. Eftersom vi är ett säkerhetsföretag kommer vi att utföra en bakgrundskontroll.

Vi erbjuder: 

  • Förmåns- eller tjänstebil
  • Mobiltelefon
  • Dator
  • Friskvårdsbidrag
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Löpande relevanta utbildningar
  • Förmånsportal

SKICKA ANSÖKAN, PERSONLIGT BREV OCH CV TILL 

LåsTeam Sverige AB,
Magasinsgatan 5, 541 34 Skövde                                                                       
Mail: 
pontus.weldeborn@lasteam.se 

Frågor om tjänsten ring Pontus Tel: 0500-78 11 22

Urval kommer ske löpande.

Mycket välkommen med er ansökan.
Tillsammans tryggar vi Sverige!