Borås: Tekniker

Med kraftigt ökad orderingång söker vi efter fler fantastiska medarbetare.

 

Vi söker personer som vill göra skillnad och vara med och bygga upp en riktigt stark organisation i Borås. Vi har redan drygt 40 st medarbetare på plats men ser behovet av att förstärka ytterligare med fler fantastiska medarbetare.  LåsTeam vill vara den marknadsledande aktören inom våra expertområden. Har Du ett väl utbrett kontaktnät, vill ni jobba i en organisation som brinner för kvalitet och nöjda kunder genom goda affärer så ta chansen att bli en i Teamet!

 

Om LåsTeam

LåsTeam är ett serviceföretag som sätter kunden och sin personal i främsta ledet. Vi omsätter drygt 85 MSEK med 60 anställda och finns i Borås, Skövde, Stockholm & Jönköping. Vårt varumärkeslöfte: Kompetens & engagemang som gör skillnad, det är vad vi lovar dig och alla som är en del av LåsTeam. Vi har nyligen blivit nominerade till årets företag samt till årets butik i Borås. Vill ni också jobba i ett företag som gör skillnad på riktigt? Passa nu på för vi söker flera tekniker till Boråskontoret. 

LåsTeam strävar efter att vara det ledande företaget inom alla säkerhetslösningar såsom lås, brandlarm, CCTV, passagesystem, inbrottslarm samt värdeförvaringsenheter genom högsta kompetens och mest avancerad och lättanvänd teknik.

LåsTeam är ett av tre (3) bolag i Sverige som innehar samtliga branschcertifieringar; Inbrottslarm larmklass III, Brandlarm, Låsanläggningar, CCTV, värdeförvaring, ISO9001 samt ISO14001.  

LåsTeam skall vara det självklara valet för kunden och skall betraktas som ett innovations- och serviceinriktat företag som tar fram lösningar med ett högt kundvärde och med utgångspunkt från högkvalitativa trygghetssystem. Fler fantastiska medarbetare med engagemang, kreativitet och ansvar ligger till grund för LåsTeams fortsatta expansion. LåsTeam strävar efter att utveckla och behålla kvalificerad personal genom att satsa mycket på kompetensutveckling.

DINA ARBETSUPPGIFTER, Tekniker

Du kommer att arbeta med service & installation av LåsTeams produkter; framförallt med passagesystem, inbrottslarm och nätverk.

Har du djupa kunskaper gällande passersystem från Assa ARX, RCO och Galaxy inbrottslarm samt CCTV är det ett stort mervärde.

Har du även erfarenhet och kunskaper gällande inbrottslarm Paradox, lås och låssystem, dörrautomatiker, och är behörig ingenjör i något av de beskrivna produktområdena är det mycket meriterande. I arbetsuppgiften innefattas det att utföra service och installationer. På LåsTeam är det högt till tak och korta kommunikationsvägar – humor är ett viktigt inslag som värdesätts i organisationen!

DIN PROFIL

Du har tidigare god erfarenhet av branschen och är en person med stark drivkraft samt med en målmedvetenhet att prestera det bästa resultatet. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en förmåga att skapa goda relationer. Du är strukturerad och van att arbeta självständigt. 

Du har gått tekniskt gymnasium inom el eller liknande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Körkort ser vi som en självklarhet. Eftersom vi är ett säkerhetsföretag kommer vi att utföra en bakgrundskontroll.

Vi erbjuder: 

  • Förmåns- eller tjänstebil
  • Mobiltelefon
  • Dator
  • Friskvårdsbidrag
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Löpande relevanta utbildningar

Frågor ang tjänsterna, ring Christian Linde 033-400 43 67

Ansökan, personligt brev och CV skickar du till:

LåsTeam Sverige AB, 
Katrinedalsgatan 19 504 51 Borås

Mail: christian.linde@lasteam.se

Urval kommer ske löpande

Tillsammans tryggar vi Sverige!!!