Borås: Tekniker

Med kraftigt ökad orderingång söker vi efter fler fantastiska medarbetare.

 

Vi söker personer som vill göra skillnad och vara med och bygga upp en riktigt stark organisation i Borås. Vi har redan drygt 40 st medarbetare på plats men ser behovet av att förstärka ytterligare med fler fantastiska medarbetare.  LåsTeam vill vara den marknadsledande aktören inom våra expertområden. Har Du ett väl utbrett kontaktnät, vill ni jobba i en organisation som brinner för kvalitet och nöjda kunder genom goda affärer så ta chansen att bli en i Teamet!

 

Om LåsTeam

LåsTeam är ett serviceföretag som sätter sin personal och kunden i främsta ledet. Vi omsätter närmare 70 MSEK med drygt 50 anställda med huvudkontor i Borås och med filialer i Stockholm och i Skövde.

LåsTeam strävar efter att vara det ledande företaget inom alla säkerhetslösningar. Genom högsta kompetens och mest avancerad och lättanvänd teknik levererar vi kvalitet i alla led inom ex. lås, brandlarm, CCTV, passagesystem, inbrottslarm samt värdeförvaringsenheter.

LåsTeam skall vara det självklara valet för kunden och skall betraktas som ett innovations- och serviceinriktat företag som tar fram lösningar med ett högt kundvärde med utgångspunkt från högkvalitativa trygghetssystem. Nya och konkurrenskraftiga produkter/system och kraftfull marknadsföring ligger till grund för LåsTeams fortsatta expansion. 

LåsTeam strävar efter att utveckla och behålla kvalificerad personal genom att satsa mycket på kompetensutveckling.  

 

DINA ARBETSUPPGIFTER, Tekniker

Du kommer att arbeta med installation av LåsTeams produkter; framförallt; brandlarm, inbrottslarm, CCTV, passagesystem, lås och låssystem. Har du även erfarenhet av nätverk och är behörig ingenjör i något av de beskrivna produktområdena är det mycket meriterande. 

På LåsTeam är det högt till tak och korta kommunikationsvägar – humor är ett viktigt inslag som värdesätts i organisationen!

 

DIN PROFIL

Du har tidigare god erfarenhet av branschen och är en person med stark drivkraft samt med en målmedvetenhet att prestera det bästa resultatet. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en förmåga att skapa goda relationer. Du är strukturerad och van att arbeta självständigt. 

Du har gått tekniskt gymnasium inom el eller liknande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Körkort ser vi som en självklarhet. Eftersom vi är ett säkerhetsföretag kommer vi att utföra en bakgrundskontroll.

 

Frågor ang tjänsterna, ring Joakim Hjärtberg 033-400 43 91

 

Ansökan, personligt brev och CV skickar du till:

LåsTeam Sverige AB, 
Trandögatan 3 504 33 Borås
Mail: joakim.hjartberg@lasteam.se

Urval kommer ske löpande

Tillsammans tar vi Sverige!!!