CCTV

Kameraövervakning är branschens mest tekniktunga område, med en enorm utvecklingstakt. Lättade regler för innehav av kameraövervakningsutrustning har gjort att allt fler installerar övervakningskameror i bostad och på arbetsplatsen. Den ökade efterfrågan har gjort att kostnaderna för ett avancerat system minskat radikalt. Vårt sortiment av videoprodukter för övervakning inkluderar digitala IP-kameror, nätverksinspelare och bildskärmar. Digital IP-baserad videoövervakning har utvecklats enormt och genom våra leverantörer kan vi leverera nätverkskameror med branschledande HD-bildkvalitet, prestanda och mångsidighet. Bildkvaliteten gör dessa kameror idealiska för de mest utmanande säkerhetsscenarier - från flygplatser, järnvägsstationer och offentliga byggnader till sjukhus och skolor. Vi levererar alltifrån enkla analoga kameror till digitala IP-baserade system.Vi hjälper till med allt från ansökan till färdig installation. För mer information ring eller maila oss.

LåsTeam Sverige AB bedriver kamerabevakning på ytor både inomhus och utomhus. Till stöd för övervakningen har vi kamerabevakningslag 2018:1200

Där bevakningen bedrivs upplyser vi med skyltar. Syftet med vår kamerabevakning är att förebygga, avslöja och utreda brott. Detta gör vi för vår egen och våra kunders trygghet. Läs mer.