Våra certifikat är din trygghet

LåsTeam är certifierade och godkänd anläggarfirma inom brandlarm, inbrottslarm, CCTV (kameraövervakning), låsanläggning, värdeförvaringstekniker samt ISO 9001 och ISO 14001. LåsTeam är också en certifierad ARX-partner och RCO MEGA5-certifierade.

Våra säkerhetscertifikat betyder att du som beställare vet vad du får – en garanterad, regelbunden och oberoende kontroll av LåsTeam, vår personal och våra produkter. Det innebär även att vi gör allt för att säkerställa att certifieringskraven och dina förväntningar uppfylls.

Certifieringen är därför ett bevis på vår höga kvalitet men framförallt är den en trygghet för dig som kund – att du får precis det du blivit lovad.

Kreativitet

För oss handlar kreativitet om nytänkande, om att ta initiativ och att utveckla vårt arbete och vårt arbetssätt. Vi är öppna för nya idéer och tillvägagångssätt och strävar efter att skapa en kreativ miljö där nyfikenhet, nytänkande och nytta kan frodas. 

 

Läs mer

Ansvar

Vi har fått ett stort förtroende från våra kunder och strävar efter att förvalta och utveckla det förtroendet på bästa sätt.

Läs mer

Engagemang

Vi går alltid den extra milen. Bra resultat kommer inte av sig självt, utan genom stark drivkraft, uthållighet och engagemang. Engagemang betyder att vi ifrågasätter allt vi gör för att göra det ännu lite bättre nästa gång.

 

Läs mer